Hoppa till huvudinnehåll

Kim Cesarion på STK i maj

Bild: Kim Cesarion kim cesarion

Svenska Talande Klubben bjuder på två riktigt färska svenska stjärnskott: Kim Cesarion och Suvi. Klubben ordnas onsdag 8.5 (och det är ledigt på torsdag!)

Sveriges nya snygging Kim Cesarion spelar på Svenska Talande Klubben i maj.

Direkt på webben

Klubben sänds direkt som webb-tv på x3m.yle.fi och i Radio X3M med start kl. 20.

Biljetter

Kim Cesarion och Suvi på STK onsdagen 8.5 2013 på Korjaamo, Helsingfors. Biljetterna kostar 8 euro i förköp (via Tiketti) och 10 euro vid dörren. K-18.

Kim blandar pop och r'n'b på ett väldigt stiligt sätt. Uppvuxen i Sverige med både Karibiska och Grekiska rötter började Kim sitt musicerande med violin och hård klassisk träning. Numera är det funk, r'n'b och soul som han brinner för och blandar det med poppiga toner.

Hans höga falsett och charmighet har väckt flera skivbolags intresse. Han har ett internationellt skivkontrakt tillsammans med två skivbolag som skall satsa hårt på honom nu.

Förutom skivbolagen finns det nog en eller två som faller för den här mannens charm. Lyssna på texten till supersköna Undressed i slutet av artikeln.

Suvi öppnar kvällen

Kvällen öppnas av Suvi. En dramatisk blandning av pop, elektro och futuristiska sound.

Suvi Richter flyttade från Finland till Sverige när hon var bara 16 år. Där har hon nu grundat ett eget skivbolag och jobbar hårt med sin egen musik.

Vi intervjuade Suvi i december och förutspådde redan då en lysande framtid för den här bruden. Läs intervjun här.

Nyligen publicerat - X3M