Hoppa till huvudinnehåll

Tack och på återseende!

Kärngänget på Apollogatan 25B
Kärngänget på Apollogatan 25 B Kärngänget på Apollogatan 25B Bild: Yle/Jyrki Valkama komediserie

Nu är vägglössen lyckligen utrökta på Apollogatan 25 B och denna lördag är alla invånare i huset inbjudna på stor gårdsfest. Vi är framme vid det tionde och sista avsnittet av komediserien O-hyra som blir extra festligt när Morfar Gideon, Erik och Peggys rockvänner bjuder på konsert med de mest älskade musicalmelodierna.

Det börjar alltså bli dags att ta farväl av gänget på Apollogatan – för den här säsongen. För en del har livet tagit ett steg framåt: Risto har gjort succé med sin novellsamling och Ann-Sofie har fått hjälp med att sköta Morfar Gideon. Men på andra håll ser problemen ut att hopa sig. Mannström har fått veta att han ska bli far – men tänker Sanna komma tillbaka till honom? Och skall han göra allvar av sina hotelser att vräka hyresgästerna och sälja lägenheterna?

Produktion: Svenska Yle Fakta och Fiktion 2013.

O-hyra del 10 lördagen 4.5 i Lördax c. kl. 12.15.

Alla 10 delar av O-hyra finns på Arenan från lördagen 4.5.

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje