Hoppa till huvudinnehåll

Topp fem på Västnylands webb

Emilia Ekström sjöng sig till andra plats i Voice of Finland. Bild: X3M / Linnéa Sjöholm emilia ekström

Skönsjungande Emilia Ekström som kom tvåa i Voice of Finland och nyheten om att en drograzzia genomfördes i Raseborg och Lojo lockade webbpubliken vecka 17.

Nyheten om att Emilia Ekström, hemma i Bollsta i Raseborg, kom tvåa i årets upplaga av Voice of Finland lockade mest läsare förra veckan. I fjol vann Mikko Sipola från Ekenäs sångtävlingen som arrangeras av tevebolaget Nelonen.

Artikeln om att fem personer greps och 19 personer brottsanmäldes i en drograzzia i Raseborg och Lojo hade näst mest läsare vecka 17. Polisen gjorde 16 husrannsakningar och två barnskyddsanmälningar. Hasch, marijuana, läkemedel, alkohol och skjutvapenpatroner beslagtogs.

Fotboll engagerar i Västnyland. Artikeln Ivorian klar för Ekenäs IF i fotboll var den tredje mest lästa artikeln på Västnylands webb. Mamadou Konate är klar för Ekenäs IF:s fotbollslag i herrarnas division 2. Ivorianen har bland annat spelat i ligan för AC Oulu säsongen 2007.

På fjärde plats på topp fem-listan hittar vi den här veckan nyheten om att
högsta förvaltningsdomstolen har gett Raseborgs stads tidigare utvecklingsplanerare Eila Nieminen-Räntilä rätt i ett klagomål som handlade om att hennes arbetsuppgifter förändrades. Nyheten hittar du här.

I Hangö har konkursboet efter stålbolaget FN-steel ännu inte hittat någon köpare till stålfabriken i Koverhar. För tillfället ser det ut som att åtminstone en del av fabriksbyggnaderna kan komma att rivas. Nyheten var den femte mest lästa vecka 17.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland