Hoppa till huvudinnehåll

Alla får ligga?

Henrik Fexeus
Henrik Fexeus Bild: Yle/Johan Lindholm henrik fexeus

Henrik Fexeus är tankeläsare och illusionist. Han vet hur man ska tolka kroppsspråk och besitter social kompetens. Efter böckerna Konsten att läsa tankar och När du gör som jag vill fick han en ständigt återkommande fråga: Kan jag använda metoderna för att flirta? Resultatet blev boken Alla får ligga som nu utkommer på finska.

Att flirta bygger på social kompetens, icke-verbal kommunikation och social manipulation. Henrik Fexeus anser att alla människor kan vara attraktiva och intressanta, men man måste lära sig att förstå det och lära sig hur man visar det för andra människor. Det handlar om att få andra att förstå hur spännande du är.

Tre tips när du vill flirta:

1. Ta det inte på för stort allvar
2. Upprätthåll attraktionen
3. Rör vid personen du är intresserad av

I Lördax, den 4 maj 2013, berättar Henrik Fexeus mera om hur man blir social och hur en tankeläsare blir bemött. Fexeus ger också sin syn på varför män tycks behöva ramar för att vara sociala tillsammans.

Läs också

Nyligen publicerat - Vega