Hoppa till huvudinnehåll

Hur får man dig på fall, Kim Cesarion?

Bild: Kim Cesarion kim cesarion

Kim Cesarion spelar riktig, hederlig flirt-R'n'B, därför ville vi ta reda på vad som får honom själv att mjukna i benen.

På onsdagen (8.5) spelar svenska Kim Cesarion på Svenska Talande Klubben på Korjaamo i Helsingfors. Så här inför klubben tänkte vi ta reda på hur man bäst imponerar på honom, så att alla där ute har lika stor chans att snacka in sig hos den vackra mannen.

Undressed

Nu sitter visserligen skönheten i tittarens ögon, men det finns nog inte många som kan låta bli att tycka att Kim är en tilldragande och läcker man. Att han dessutom är alldeles fantastiskt begåvad späder bara på all den kärlek vi känner för honom. Det rent ytliga, alltså sitt exotiska utseende, har han ärvt genom DNA från en fransk-karibisk farsa och en mamma som är till hälften svensk och till hälften grekisk. Denna genpool bidrog även till intressanta middagar i barndomen.

- Ja, det blev ju en blandning av grekiskinspirerad karibisk mat med svenska inslag, skrattar Kim.

Vad fäller Kim?

Söker man efter raggningsrepliker på internet är det främst fantastiskt fina grejer i stil med Gjorde det ont när du föll från himlen och webbredaktionens favorit Tjena kexet, här står du och smular man hittar. Det här är något du ändå gör bäst i att undvika om du vill närma dig Kim.

- Smicker funkar till en viss del, men om någon på riktigt är intresserad gäller det nog att komma med en bra samtalsöppnare. Jag gillar personer som är drivna och har "something going on for themselves", säger Kim samtidigt som han slingrar sig ur frågan om han är singel.

Vi föreslår att du läser in dig på ämnet klassisk fiol, det är nämligen det instrument Kim - alldeles frivilligt - började spela som barn. Något annat som kanske kan fungera är att erbjuda en rundtur av Helsingfors, det är nämligen första gången Kim kommer att besöka vår huvudstad. Kanske en tur genom Kiasma eller en kaffe på Regatta kunde funka. Lycka till!

Kim Cesarion spelar på STK på Korjaamo i Helsingfors den 8 maj. Som förband uppträder inhemska Suvi. Dörrarna öppnas klockan 20 och biljetter fås via Tiketti.

Nyligen publicerat - X3M