Hoppa till huvudinnehåll

Komedisugen?

O-hyra
Gänget på Apollogatan 25B O-hyra Bild: Yle/Jyrki Valkama o-hyra

Har du missat någon del av Radioteaterns komediserie O-hyra? Eller vill du lyssna en gång till på hela serien? Nu finns alla tio avsnitten på Arenan ända fram till 2.6.

När invånarna i huset på Apollogatan 25 firade stor gårdsfest i seriens sista avsnitt var det mycket som hunnit hända sedan starten. Löss har utrotats och relationer gått i kras, men nya och oväntade vänskaper har också uppstått. Nu då hela serien finns på Arenan har både nya och gamla lyssnare möjligheten att möta gänget i B-trappan: tandläkare Mannström och hans söta unga sköterska Sanna, gårdskarlsfrun Margit Sahlström-Pentikäinen och hennes kuschade son Risto, ensamförsörjande Ann-Sofie Granvik, elvaåriga William och Morfar Gideon, pensionerad operettsångare. Och sist men inte minst pianoläraren och transvestiten Erik Andersson.

Som socker på bottnen kan vi också utlova en fortsättning. Just nu håller författartrion Marianne Andersson, Jessica Edén och Katarina von Numers-Ekman på med följande säsong av O-hyra. Veckorna kring jul blir det fyra pinfärska avsnitt av serien!

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje