Hoppa till huvudinnehåll

Fullspäckad friidrottssommar pågår

Sandra Eriksson hör till dem som har bra läge. Bild: Lehtikuva eriksson

Den sista av alla de tv-sända Elittävlingarna återstår ännu, på Ratina i Tammerfors, söndagen den 25.8. Praktiskt taget hela evenemanget sänds direkt. Då får serien sin slutliga segrare, och då har också utgången i många grenar stor betydelse för hur landslaget mot Sverige på Stockholms Stadion första veckoslutet i september kommer att se ut. Inför Tammerfors är det Nooralotta Neziri som har tätposition i fråga om slutsegern i Elittävlingarna.

Elittävlingar:

sö 25.8 Tammerfors, Elittävling, TV2 15.30 - 18.13 (LL)

Landskampsklassikern:

lö 7.9 Stockholm, Sverige - Finland, TV2 16:45 - 20:30 (LL, DL)
sö 8.9 Stockholm, Sverige - Finland, TV2 15:30 - 19:00 (LL, DL)