Hoppa till huvudinnehåll

Trög bostadsmarknad intresserade många

Ulla Portin
Ulla Portins hus i Karis intresserade mest förra veckan. Ulla Portin Bild: Yle/Minna Almark ulla portin,Raseborg

Den lama bostadsmarknaden intresserade webbläsarna förra veckan. Bland de fem mest lästa artiklarna den förra veckan (v. 22) handlar två om att fastigheterna inte vill gå åt i Västnyland.

Allra mest intresserade artikeln om Karisbon Ulla Portins hus, som har varit till salu i snart ett år. Även om Portin visste att bostadmarknaden är trög, så har det dåliga intresset överraskat henne.

På andra plats finns artikeln om rapporten om hur kommunreformen har lyckats. Där framkommer det bland annat att Raseborgsborna vill påverka mera och att Pojoborna känner sig bortglömda.

Den tredje mest lästa artikeln på Yle Västnylands webb handlar också om den tröga bostadsmarknaden. Enligt fastighetsmäklare Mosse Lindholm på Aktia Fastighetsförmedling har den varit extra dålig de senast sex månaderna.

Frågan om försvaret får direktbeställa lastbilar från Sisu eller inte hör också till de ämnen som intresserade webbesökarna förra veckan. Artikeln om att det ser dåligt ut för Sisu i den här frågan hade fjärde mest läsare.

På femte plats finns artikeln om skrotföretaget Romu Keinänen som nu har bättre förutsättningar för att utvidga sin verksamhet. Artikeln har också debatterats rätt flitigt.