Hoppa till huvudinnehåll

När mamma dog

Frida Lindholm
Frida Lindholm Bild: Yle/Unni Malmgren vegas sommarpratare 2013

”Jag bad om att hon skulle leva tills nästa födelsedag, tills min student, eller tills min syster fyllde sjutton”. Frida Lindholm, radioprofil på Radio Extrem, sommarpratar om att förlora sin mamma som 21-åring.

- Jag hade massor jag ville prata om egentligen, men döden som tematik blev så massiv så det handlar nog mest bara om det, berättar Lindholm.

Frida Lindholm levererar ett känsligt och personligt sommarprat som handlar om att lära sig leva med sorgen när någon man älskar går bort. Men det här är ingen drypande tårtrasa – här finns både humor, styrka och värme.

Den här musiken spelar Frida Lindholm i sitt sommarprat:

Frida Lindholm sommarpratar den 5 juli kl. 10.05 i Radio Vega. Du kan också lyssna på hennes sommarprat på Yle Arenan.