Hoppa till huvudinnehåll

Topp fem på Västnylands webb

En båt körde för fort in i Norra hamnen i Ekenäs, vågorna skadade andra båtar. Polis och Ekenäs sjöbevakningsstaion på plats.
Båten körde för fort in i Norra hamnen i Ekenäs En båt körde för fort in i Norra hamnen i Ekenäs, vågorna skadade andra båtar. Polis och Ekenäs sjöbevakningsstaion på plats. Bild: Yle/Kjell Ekholm båtolycka i norra hamnen 19.7.13,Ekenäs

Hög hastighet och en drunkningsolycka lockade läsare på Yle Västnylands webb förra veckan.

Artikeln från i fredags om en i Ekenäs var mest läst. Åtminstone fyra båtar skadades då en båtförare körde in i hamnen med för hög hastighet på torsdag kväll.

I början av förra veckan berättade vi all en en äldre man drunknade i Flacksjö i Fiskars. Artiklarna om olyckan var näst mest lästa.

Tredje mest läsare förra veckan hade artikeln som publicerades för tio dagar sedan: Den berusade läkaren hörde till stadens personal.
Det handlar om en läkare vid Ekenäs hälsovårdscentral som avskedades för att ha varit berusad under arbetstid.

I fredags berättade vi om att femtonåringar får köra stora båtar. Artikeln har diskuterats flitigt på Yle Västnylands webbplats och var femte mest läst på webben förra veckan.

I tisdags berättade vi att en hel del restauranger och affärer i Västnyland har blivit granskade av Sydspetsens miljöhälsa under sommaren.
Artikeln Glada och sura gubbar orättvist var femte mest läst förra veckan.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland