Hoppa till huvudinnehåll

Eremenko tillbaka – ryktesfloran fortsätter

Roman Eremenko, Rubin Kazan, 2013
Var spelar Roman Eremenko i höst? Roman Eremenko, Rubin Kazan, 2013 Bild: Tal Cohen / EPA / All Over Press roman eremenko

Roman Eremenko har återvänt till fotbollsplanen med sitt Rubin Kazan efter skada. Spekulationerna om en flytt slutar ändå inte där – de senaste ryktena placerar mittfältaren i Dinamo Moskva.

Ryktena om en flytt har fått vatten på kvarnen eftersom Eremenko inte funnits med i Rubins uppställning på sistone. Nu är han dock tillbaka efter en vadskada, när mittfältaren byttes in i den 58:e minuten hemma mot CSKA Moskva.

Till Moskva kan Eremenko också annars vara på väg, nämligen klubben Dinamo Moskva. Enligt Business Online har Eremenko redan varit på läkarundersökning i Dinamo, men landslagsspelarens agent dementerar nyheten.

– Det är inte sant, bedyrar Marco Trabucchi till tidningen Sovetski Sport, men han förnekar inte att förhandlingar om en transfer skulle pågå.

– Det är en helt annan fråga. Ni frågade om han varit på läkarundersökning och jag berättade sanningen. På andra frågor kan jag inte svara.

Även Eremenko själv har kommenterat ryktena för tv-kanalen NTV-Plus.
– Jag kan absolut inte säga någonting om den här saken. Jag har läst allt från internet. Jag vet ingenting om det, säger Eremenko enligt webbsidan SuomiFutis.

"Jag vet ingenting"

Inte heller Rubin Kazans ledarstab öppnar för en försäljning till ligakonkurrenten.

– Jag tänker inte kommentera transfers som inte förverkligats. När en spelare officiellt flyttar till en annan klubb, är jag redo att prata om saken, säger klubbens vd Andrej Gromov till Itar-Tass.

– Jag vet ingenting om det här, säger i sin tur Rubins viceordförande Kamil Ishakov till nyhetsbyrån Ria Novost.

Eremenko har tidigare i sommar ryktats vara på väg bland annat till Napoli, AS Monaco och Schalke.

Läs också