Hoppa till huvudinnehåll

Kjolar och klubbens största entourage

Darin gav allt på scen. Bild: Linnéa Sjöholm / Yle stk 4.9.2013

Clarissa bjuder på sång och dans, medan Darin hämtar klubbens största entourage. Se de mest imponerande bilderna från spelningen på Svenska Talande Klubben.

Hela kvällen kunde lika bra vara ett avsnitt ur tv-serien So you can think you can dance?. Nivån på dansen uppe på scen är i samma stenhårda klass. Både Darin och Clarissa har gjort sig kända med bakgrund i dans och det resulterar i en av klubbhistorians bästa sång- och dansshower.

Clarissa

Clarissa värmer upp scenen tillsammans med sina dansare som gör piruetter i kjolar. Folk trängs i första raden och sjunger med. Clarissa kan inte sluta hylla publiken.

- Det känns så otroligt bra att få dra en egen keikka för första gången! Ni är här ikväll och ser min dröm gå i uppfyllelse.

Publiken får också se en personlig Clarissa som pratar öppet om motgångar i livet när hon presenterar låten Scars.

- Alla har det svårt emellanåt. Den här låten skrev jag när jag bodde i Stockholm. Sanningen är ändå att det som känns jobbigt gör en också starkare.

Darin

De ivrigaste fansen var på plats redan flera timmar innan dörrarna öppnades. Vi träffar folk som rest runt halva världen för att vara på plats och se Darin. Därför är också stämningen som spändast minuter innan Darin intog scenen.

Tillsammans med fyra bandmedlemmar och två bakgrundssångare blir Darin med sitt gäng det största entouraget som intagit STK-scenen på länge. Vi fick höra alla gamla hittar varvat med material från killens nyaste album.

- Det är härligt att se Darin live när vi gick igenom hela lågstadiet med hans låtar, skrattar Amanda och Jasmina.

Darin möter publiken med öppna armar.

- Det är härligt att vara tillbaka i Helsingfors! Och lika härligt att ni ännu minns mina äldre låtar, säger Darin.

Kolla bilderna från höstens mest energiska klubb med de allra bästa dansmovesen på scenen.