Hoppa till huvudinnehåll

FM-silver för Anne Rikala på söndagen

Ekenäsbon Anne Rikala deltar i VM i paddling.
Paddlaren Anne Rikala från Ekenäs vann ett FM-silver på söndagen i Tammerfors. Ekenäsbon Anne Rikala deltar i VM i paddling. Bild: YLE/Bubi Asplund vm-kanotist

Ekenäskanotisten Anne Rikala ökade på sin FM-medaljsamling på söndagen med ytterligare en silvermedalj. Hon paddlade i Kangasalan Melojats K4-lag på 1000 meter.

Rikala var med i KaMes framgångsrika paddlargäng också på lördagen, då hon tillsammans med sina lagkamrater vann tre silvermedaljer. På lördagen var Vesisamoilijat igen det lag som hann före Kangasalapaddlarna i mål. VeSa vann det en kilometer långa loppet med en marginal på dryga 15 sekunder. FM-tävlingarnas andra del paddlades under veckoslutet i Tammerfors.

I Kangasalan Melojats lag paddlade förutom Anne Rikala också Milka Pakarinen, Johanna Leino och Elli Lehto. Rikala har vunnit långt över 100 FM-medaljer under sin karriär som nu enligt hennes egen utsago är över.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland