Hoppa till huvudinnehåll

Är tjejbanden tillbaka?

Tjejbandet Neon Jungle är en av veckans nya låtar på Radio X3M. Bild: RCA neon jungle

Neon Jungle är ett riktigt gammaldags tjejband som plockats ihop av skivbolaget. Deras första singel hör till låtarna vi plockar in på spellistan den här veckan. Läs mer om Neon Jungle, Miley Cyrus och Laleh.

Miley Cyrus - Wrecking Ball

Med låtarna We Can't Stop och nu Wrecking Ball visar skandaldrottningen Miley Cyrus att hon kan mer än skandaler. Kändisfotografen Terry Richardsson har regisserat den omtalade och avklädda videon till Wrecking Ball. Videon har fått en del oanade konsekvenser. I Michigan planerar Grand Valley State University att ta bort en skulptur som liknar rivningskulan eftersom den blivit en säkerhetsrisk för berusade studenter som försöker efterlikna Miley.

Miley Cyrus delar folket. På redaktionen älskar vi henne hejdlöst. Läs vår kärleksförklaring här.


Neon Jungle - Trouble

Är det här 10-talets Spice Girls? På sistone har det dykt upp flera nya tjejband i England och Neon Jungle är ett namn som det går riktigt bra för. Musiken är en blandning av house, dubstep, rap och grime.

Brudarna är 17-20 år gamla och skivbolaget har mer eller mindre plockat dem rakt från gatan där tjejernas kaxiga stil fick talangscouterna att falla.


Laleh - Colors

Lalehs nya platta och singel heter Colors. Laleh har bland annat hunnit uppträda med låten på talkshowen Skavlan. Den här gången slår skivbolagen på stora trumman och försöker få den svenska artisten att slå internationellt. Skivan släpps i oktober.


Kim Cesarion - Brains Out

Girls up and down the elevator / Wouln't see any of 'em later.

Charmören Kim Cesarion släpper sin andra singel Brains Out. Den första, Undressed, blev en hit över Norden och förärade honom bland annat en spelning på Svenska Talande Klubben. Kim är också aktuell i modétidningarna. Svenska Café utnämnde honom till Sveriges bäst klädda man 2013 och i samma veva blev han naturligtvis omslagspojke för tidningen.

Debutskivan kommer 2014. Videon är riktigt snygg och textningen avslöjar att låten handlar precis om det du tror att den ska handla om.


Nyligen publicerat - X3M