Hoppa till huvudinnehåll

Oavgjort för FBC Raseborg

Innebandybollar och ett mål.
Innebandybollar och ett mål. Bild: YLE/Bubi Asplund innebandy allmänt

Innebandylaget FBC Raseborg fick nöja sig med oavgjort i lördagens match mot KGB Agents trots klar ledning i början av matchen. Slutresultatet blev 7-7

FBC Raseborgs tränare Joakim Eriksson berättar, att matchen började fint för laget, ledning med 4-0, men sedan hände något och spelet låste sig. Agents kom ikapp och gick till och med förbi i ett skede. När några minuter återstod var dock FBC Raseborg igen i ledning 7-6. Alldeles i slutet lyckades sedan Agents kvittera. Under tilläggstiden på fem minuter var det Raseborgslaget som dominerade, utan att dock lyckas göra mål.

Joakim Eriksson säger, att laget fortfarande söker sig fram till det säkra spelet. Tillsvidare kan laget inte hålla jämn nivå på spelet, Också i lördagsmatchen gav spelarna motståndarna chansen att göra mål när de föll in i Agents tempo. Eriksson tror dock att FBC Raseborg kommer att bättra på sitt spel när laget har kört in sina egna spelsystem.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland