Hoppa till huvudinnehåll

Kohta ne alkavat - nimittäin Solsidanin uudet jaksot!

Solsidanin odotetut 4. tuotantokauden uudet jaksot alkavat sunnuntaina 20.10. Sitä odottaessa olemme keränneet parhaimpia paloja edellisiltä tuotantokausilta tänne - svenska.yle.fi/solsidan ja Yle Areenaan.

Parhaat naapuripariskunnat Alex ja Anna, Fredde ja Mickan sekä tietenkin Ove ja Anette palaavat ruutuun uusin kujein. He kamppailevat elämää suurempien kysymysten parissa aina aikataulutetun seksin tarpeellisuudesta Alexin äidin kuoleman mukanatuomiin käytännön asioihin. Alex ja Anna ovat nyt kahden lapsen vanhempia ja Fredde ja Mickan odottavat kolmattaan uusien jaksojen alkaessa. Alexin rakas äiti Margareta on vastikään menehtynyt ja Alex painii hautajaisiin liittyvien vaikeiden päätösten parissa. Kun Annan vanhemmat Eva ja Rune sekä veli Palle tulevat apuun, tilanne muuttuu vieläkin sekavammaksi.

Solsidanin uusia jaksoja kuvataan parhaillaan, jotta jaksot lähetysvaiheessa olisivat mahdollisimman tuoreita ja ajan hermolla.

Solsidan (12)
Sunnuntaisin klo 21.00 Yle Femmalla ja Yle Areenassa 20.10. alkaen.