Hoppa till huvudinnehåll

Nothing Compares To Wrecking Ball

Bråket mellan Miley och Sinead utmynnade i en fin låt. Bild: Boris Roessler / EPA / All Over Press miley cyrus

Fejden mellan Miley Cyrus och Sinead O'Connor är slut. Och det utmynnade i en vacker låt.

They've murdered music. I stand to say it on behalf of every musician in the world and they'll agree with me.

Sienad O'Connor har nu meddelat att hennes gräl med Miley Cyrus är slutbehandlat. Vidare har Sinead sagt att det nu inte egentligen var Miley hon ville gå hårt åt, det är egentligen Simon Cowell hon är störd på.


Simon, som vi känner som den arga jurymedlemmen i bland annat American Idol och Britains Got Talent, har nämligen mördat musiken, menar den irländska sångerskan. Industrin har förstört musik och rock'n'roll, tycker Sinead. Alla vill bara ha en massa pengar och diamanter, det finns inget äkta i musik mer.


Samtidigt har det börja snurra ett klipp på Youtube där man gjort en mash-up av Mileys Wrecking Ball och Sineads Nothing Compares 2U, och vi tycker i alla fall att låtarna passar bra ihop och känns äkta, även om den ena tydligen är förstörd av musikindustrin.

Källa: NME.
  • Lovande takter av Bottas och Räikkönen

    Toppkvartetten inom 0,12 sekunder från varandra.

    Valtteri Bottas och Kimi Räikkönen gav svar på tal under dagens andra träningspass i Baku. Finländarna var bland de fyra snabbaste förarna och besegrade sina stallkamrater.

  • Radarparet Merkel och Macron: Nu bör vi utveckla EU!

    Frankrikes och Tysklands ledare höll gemensam pressträff

    Bara om Tyskland och Frankrike talar med en gemensam röst kan EU utvecklas, menade den nya franska presidenten Emmanuel Macron när han höll en gemensam presskonferens med Angela Merkel i Bryssel i eftermiddags.

Nyligen publicerat - X3M