Hoppa till huvudinnehåll

Solsidan - Anna

"Ei siellä ole enää lasta, vaan pelkkä istukka"

Sliipatussa Solsidanissa Anna on täydellinen vastakohta. Hänellä on jalat vahvasti maassa, hän puhuu murteella ja käyttäytyy tavalla, joka ei aina istu ympäristöön, eikä hän ole ollenkaan yhtä ulkonäkökeskeinen kuin muut Saltsjöbadenin naiset. Sen sijaan Annalla on kädet täynnä poliittisesti korrektin miehensä, lastenhoidon ja näyttelijänuransa kanssa. Annan ulkokuori ei aina ole viimeisen päälle, mutta hänen sydämensä on täyttä kultaa.

”Det är inget barn kvar där inne förstår du, det är bara moderkakan”

I det polerade Solsidan är Anna den perfekta motpolen, hon som står med fötterna på jorden. Anna har dialekten och sättet som inte riktigt passar in och fokuserar inte på utseende som resten av kvinnorna i Saltis. Istället har hon händerna fulla med att parera sin politiskt korrekta man, sköta barn och försöka få skådespelarkarriären att lyfta. Hennes hjärtliga sida går hand i hand med oborstade yttre. Ingen annan kan besvara en envit till sex med orden ”jag känner mig inte sådär göörfuktig precis”.

------------------

Haluaisitko kokeilla miltä tuntuu olla Solsidanin Anna? Lataa tästä naamari itsellesi, ota kuva ja jaa parhaat Solsidan-hetkesi ystäviesi kanssa!
Vill du bli Anna i Solsidan för en dag? Ladda ner maskerna här, ta en bild och dela den med dina vänner!
Solsidan masker (.pdf)