Hoppa till huvudinnehåll

Två avsnitt Solsidan samma kväll

Solsidan (12)
Solsidan (12) Bild: FLX & Jarowski 6276 9509 000

Yle Fem avslutar säsong 3 och visar de två sista avsnitten samma kväll - avsnitt 9 kl. 21.30 och avsnitt 10 kl. 22.45. Säsong 4 har premiär på Yle Fem söndag 20.10.2013.

I det nionde avsnittet öppnar, till Mickans fasa, en ny kemtvätt i Saltsjöbaden som heter Schillers kemtvätt, Freddes och Mickans efternamn. Hon får pikar av väninnorna och gör allt för att kemtvätten ska ändra namn. Anna och Alex vill förbereda barnafödandet ordentligt denna gång och undersöker olika förlossningsalternativ, allt från att föda hemma till kejsarsnitt. Anna tyckte det var en skräck förra gången på BB när svärmor Margaretha dök upp mitt i förlossningen, hon tycker också att Alex är alldeles för mesig mot sin mamma. Victor vill inte gå till skolan, hans fröken är äcklig. När Fredde träffar fröken får han en smärre chock.

I det sista avsnittet av säsong 3 är köket äntligen klart hemma hos Anna och Alex och Ove tycker att de ska ha en inflyttningsfest. Alex säger att det är omöjligt - Anna är höggravid och orkar inte med en fest i nuläget. Men Ove menar att det är nödvändigt med en fest, inte minst för hans och Anettes skull, de har de lite struligt i sin relation just nu, och Ove lovar att fixa allting till festen. Festen kanske inte blir riktigt som alla parter tänkt sig och Alex och Fredde rymmer fältet.

Solsidan (12)
Yle Fem tisdag 15.10.2013
Serien sändes första gången i Yle Fem år 2012
30 dagar på Arenan efter sändning

Produktion: FLX & Jarowskij för TV4 / Samproduktion