Hoppa till huvudinnehåll

Tina Fey och Amy Poehler gör dubbelcomeback

Tina Fey och Amy Poehler har bokats som programledare för Golden Globe-galan för två år framåt. Bild: Justin Lane / EPA / All Over Press amy poehler

Tina Fey och Amy Poehler kommer att dra Golden Globe-galan nästa år också. Och året efter det. Det här bekräftar arrangörerna för galan.

Duon fungerade som programvärdar för galan i januari och lyckades dra till sig de högsta tittarsiffrorna som galan har haft på sex år. Kvinnorna hyllades och badade i beröm efter sin insats, men sedan dess har det spekulerats om de till nästa skulle ta över Oscarsgalan år 2015. Att dra Oscarsgalan uppfattas som snäppet mer prestigefyllt. Men ryktena dödades snabbt av Tina.

- Jag tror att Oscarsgalan är ett mycket större jobb eftersom det krävs en massa sjungande, dansande och förhandsinspelning av inslag, säger Tina till The Hollywood Reporter.

Nu kommer duon istället att göra comeback två år i rad under Golden Globe-galan. Och vem kan klandra producenterna: alla som såg brudarna under förra galan vet att de gjorde en fullträff. Se bara hur smarta och roliga de var i januari när de drog sin öppningsmonolog på galan.


Tina Fey och Amy Poehler är båda komiker och skådespelare, mest kända som sketchförfattare för Saturday Night Live. Tina har både skrivit manuset och spelat en av huvudrollerna i succéserien 30 Rock, medan Amy har varit nominerad fyra gånger för en Emmy -statyett för sin insats i Parks and recreation.

Golden Globe-galan ordnas för 71sta gången den 12 januari år 2014.

Nyligen publicerat - X3M