Hoppa till huvudinnehåll

Njut av lite Veronica Maggio

Veronica Maggio hälsar på X3M-tv och uppträder live med sin nya singel Sergels torg.

Veronica Maggio är aktuell med nytt album Handen i fickan fast jag bryr mig. Hon har i tidigare intervjuer berättat att nya plattan inte är lika hoppfull och glad som förra skivan Satan i gatan. Låtarna är skrivna efter att hon gjort slut med Hoffmaestro-medlemmen Nils Tull. Tillsammans har de också en son, Bosse, som nu är tre år gammal.

- Ett återkommande tema i mina låtar är att jag så otroligt gärna skulle vilja bli en bättre människa. Till exempel låten Hädanefter på nya skivan handlar om att jag vill bli det för Bosses skull, säger Veronica.

Se Veronica Maggio uppträda live med singeln Sergels torg i X3M-tv! Här kan du också se Veronica prata om sina Instagrambilder och Matti Nykänen i X3M-tv.

Nyligen publicerat - X3M