Hoppa till huvudinnehåll

Solsidan - Mickan

"Viktor ei voi olla kotona tänään, minulla on shampanjalounas tyttöjen kanssa. Jonkunhan täytyy pitää huolta siitä, että maineemme täällä säilyy."

Mickan on kotirouva, joka tekee kaikkensa ylläpitääkseen täydellistä kulissia ja ollakseen Solsidanin "first lady". Shoppailuun ja ajanviettoon ystävien kanssa kuluu astronomisia summia rahaa. Jotta kulissit säilyvät, on Mickanin pakko pitää impulsiivinen miehensä Fredde ruodussa ja antaa lapsille kaikki, minkä he haluavat. Kotirouva Mickanilla on enemmän kiireitä ja menoja kuin kenelläkään muulla - tosin kodin ulkopuolella.

”Viktor kan inte vara hemma idag, jag har champagnelunch med tjejerna. Nån måste ju se till att vi inte tappar allt anseende här ute”

Mickan är hemmafrun som gör allt för att upprätthålla den perfekta fasaden och vara ”the first lady” på Solsidan. Stora summor spenderas på shopping och umgänge med väninnor. För att fasaden skall hålla gäller det att hålla koll på en impulsiv man och ge barnen allt de kan behöva. För att vara hemmafru har Mickan det mest fullspäckade schemat som finns – utanför hemmet.

------------------

Haluaisitko kokeilla miltä tuntuu olla Solsidanin Mickan? Lataa tästä naamari itsellesi, ota kuva ja jaa parhaat Solsidan-hetkesi ystäviesi kanssa!
Vill du bli Mickan i Solsidan för en dag? Ladda ner maskerna här, ta en bild och dela den med dina vänner!
Solsidan masker (.pdf)