Hoppa till huvudinnehåll

Veronica Maggio diggar Matti Nykänen

När X3M-tv intervjuade Veronica Maggio hade hon bara 8 bilder i sin instagram. Men den nionde var redan på kommande. Det är ett foto på Matti Nykänens skiva.

Veronica Maggio var den artist som uppträdde på den allra första Svenska Talande Klubben. Idag besökte hon X3M-tv och talade lite Instagram med oss.

Innan hon satte sig ner i tv-studion hittade Veronica en gammal Matti Nykänen-skiva i musikchefens rum och tyckte att plattan såg alldeles fantastisk ut.

- Jeansen sitter som dom ska, och ingen kommer någonsin att få honom att släppa den här mikrofonen, säger Veronica om Mattis skivomslag.

Matti Nykänen blev också Veronicas nionde Instagrambild. Du hittar den på hennes konto, klicka här!

Här kan du ser Veronica uppträda live med sin låt Sergels torg i X3M-tv.

 • Kulturminister Terho debuterar som kompositör

  Terhos verk spelades för första gången i Kuopio.

  Kulturminister Sampo Terho (Blå) debuterade som kompositör då hans verk Satavuotiaalle Suomelle framfördes i Kuopio. För orkesterversionen ansvarade kapellmästare Hekki Elo som beskriver kulturministerns vision om verket som väldigt tydlig. - Vi träffades ett antal gånger och utgick från det vi kom fram till då.

 • Otroliga sagan fullbordad – lilla Östersund vidare i Europa League

  Slog Zorja Luhansk och är klart för Europa League-slutspel.

  Det ska spelas Europa League på andra sidan nyår i Östersund. Den svenska uppstickaren slog Zorja Luhansk och är klart för slutspel – med en omgång kvar. "Man ville inte att matchen skulle ta slut. Man njuter verkligen", säger Saman Ghoddos.

 • USA: Julens högtidshandel är igång

  Ny slags julhandel:Thanksgiving, Black Friday, Cyber Monday.

  Thanksgiving och Black Friday präglar starten på handelns helg i USA. På måndag blir det Cyber Monday. Sen är den amerikanska julhandeln i full gång. 560 dollar är gåvobudgeten för medelamerikanen.

Nyligen publicerat - X3M