Hoppa till huvudinnehåll

Solsidan - Fredde

"Faaaan!!"

Osakevälittäjä Fredde täyttää kaikki ennakkokäsitykset Saltsjöbadenin miehestä. Hän asuu yhdessä Solsidanin hulppeimmista taloista ulkonäkökeskeisen vaimonsa Mickanin ja heidän kahden lapsensa kanssa. Täydellisen ulkokuoren alla asuu hyväsydäminen perheenisä, joka yleensä toimii ensin ja miettii sitten. Freddeltä löytyy kaikki viimeisintä huutoa olevat tekniset vempaimet, joita maa päällään kantaa. Hänen suosikkiharrastuksiinsa kuuluu grillaaminen ja pienet happihyppelyt Segwayllä. Ikääntyminen on Freddelle "issue".

Fondmäklaren Fredde lever upp till alla förutfattade meningar om en man på Saltis. Han bor i ett av Solsidans flottaste hus med sin utseendefixerade fru Mickan och två barn. Innanför den perfekta fasaden bor det en godhjärtad familjefar som oftast handlar först och tänker sedan och med en nästan barnslig iver använder sig av de senaste tekniska prylarna. Nojig över sitt åldrande. Favoritsysselsättningar är att grilla och ta en motionstur med Segway.

------------------

Haluaisitko kokeilla miltä tuntuu olla Solsidanin Fredde? Lataa tästä naamari itsellesi, ota kuva ja jaa parhaat Solsidan-hetkesi ystäviesi kanssa!
Vill du bli Fredde i Solsidan för en dag? Ladda ner maskerna här, ta en bild och dela den med dina vänner!
Solsidan masker (.pdf)