Hoppa till huvudinnehåll

Juventus - Real Madrid nästa TV-match

Cristiano Ronaldo möter sina gamla klubbkompisar i Manchester United
Ronaldo gjorde två mål i oktobermatchen mot Juventus Cristiano Ronaldo möter sina gamla klubbkompisar i Manchester United Bild: EPA / Juan Carlos Hidalgo 2012

Nästa Champions League-match på Yles kanaler blir Juventus mot Real Madrid den 5 november. Lagen möttes den 23 oktober då Real var bättre med 2-1.

Real Madrid leder för tillfället grupp B med segrar i alla tre matcher och har målskillnaden 12-2.

Juventus för sin del är tredje i gruppen utan att ha vunnit en enda match. Juventus har spelat jämnt med Galatasaray och FC København. Förlusten mot Real var alltså den enda hittills.

Juventus - Real Madrid på TV2 och Yle Arenan den 5 november.

 • Boris Johnson i Berlin - beredd att kompromissa kring brexitavtal

  Merkel uppgav att EU är beredda att förhandla kring handeln.

  Storbritanniens premiärminister Boris Johnson sade i dag att Storbritanniens nuvarande utträdesavtal med EU är oacceptabelt under en gemensam presskonferens med Tysklands förbundskansler Angela Merkel under Johnsons besök i Berlin.

 • 40 kor på vift i skogen i Laukas - nu ska de avlivas

  Expert: Djur förvildas snabbt ute i skogen.

  I Vehniätrakten i Laukas har en hjord på cirka 40 nötkreatur varit på fri fot i skogen sedan våren. På tisdagen ställdes läget på sin spets då djuren, som trängt sig in på gårdar och vägar, började utgöra en fara för folk i området. Just nu håller hjorden till i skogen nära bondgården.

 • Sopkärl vid rastplatsen i Horsbäck efterlyses

  Problemet lyfts fram i ett invånariniativ.

  Raseborgs stad kommer nu vända sig till Trafikledsverket Väylä med en önskan om att det skulle placeras sopkärl på rastplatsen invid riksväg 25 i Horsbäck.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport