Hoppa till huvudinnehåll

”Barcelona har Valdes ersättare klar”

Marc-Andre ter Stegen, Mönchengladbach
Barcelona ska enligt ryktena vara beredda att betala 10 miljoner för Marc-André ter Stegen. Marc-Andre ter Stegen, Mönchengladbach Bild: EPA / All Over Press ter stegen

Spanska medier rapporterar att FC Barcelona har bestämt sig för vem som ska ta Victor Valdés plats mellan lagets stolpar. Den som ligger bäst till verkar vara tysken Marc-André ter Stegen.

Barcelonas långvarige målvakt Valdés har redan tidigare meddelat att han vill pröva på något nytt efter denna säsong. 21-åriga ter Stegen har en längre tid nämnts i spekulationer över potentiella ersättare och nu ska han enligt de färskaste uppgifterna ha undertecknat ett föravtal om en flytt i sommar.

– Det är smickrande att höra om Barcelonas intresse. För tillfället koncentrerar jag mig ändå helt och hållet på Mönchengladbach. Det är det viktigaste just nu. Min agent tar hand om framtiden och diskuterar om den med klubben, säger ter Stegen till den spanska tidningen Sport.

Marc-André ter Stegen har representerat Borussia Mönchengladbach sedan barnsben och Barcelonas talangchef var på söndagen på plats för att följa med deras match mot Eintrach Frankfurt. I måndags åkte sedan sportchefen Andoni Zubizarreta till Tyskland för att förhandla med klubben och spelarens agent.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport