Hoppa till huvudinnehåll

Anne och Hannah är tillbaka

Anne Hietanen och Hannah Norrena
Anne Hietanen och Hannah Norrena Bild: Svenska Yle/Bildtjänst Jyrki Valkama en kväll med anne och hannah

”En kväll med Anne och Hannah” är tillbaka, ärligare, öppnare och mer närgången än någonsin tidigare.

I den tredje säsongen får vi höra både kända och okända människor berätta om sina livs svåraste stunder och mest avgörande vändpunkter. Hur förlåter man någon som orsakat en permanenta brännskador? Hur sörjer man ett barn som aldrig fick leva? Hur är det att leva med alkoholism, depression och svåra sjukdomar? Hur går man vidare och hittar glädje och inspiration igen?

Bekanta ansikten som Andreas Lundstedt, Dregen, Per Holknekt och Pekka Strang blandas med okända och ”vanliga” människor i en öppenhjärtlig miljö där inget är för underligt eller skamligt för att avslöjas. Trots vitt skilda bakgrunder har gästerna en sak gemensamt, de har alla varit med om något som kom att förändra deras liv för alltid.

Missa inte säsongstarten på måndag 4 november kl. 21.00 i Yle Fem!