Hoppa till huvudinnehåll

Anne och Hannah är tillbaka

Anne Hietanen och Hannah Norrena
Anne Hietanen och Hannah Norrena Bild: Svenska Yle/Bildtjänst Jyrki Valkama en kväll med anne och hannah

”En kväll med Anne och Hannah” är tillbaka, ärligare, öppnare och mer närgången än någonsin tidigare.

I den tredje säsongen får vi höra både kända och okända människor berätta om sina livs svåraste stunder och mest avgörande vändpunkter. Hur förlåter man någon som orsakat en permanenta brännskador? Hur sörjer man ett barn som aldrig fick leva? Hur är det att leva med alkoholism, depression och svåra sjukdomar? Hur går man vidare och hittar glädje och inspiration igen?

Bekanta ansikten som Andreas Lundstedt, Dregen, Per Holknekt och Pekka Strang blandas med okända och ”vanliga” människor i en öppenhjärtlig miljö där inget är för underligt eller skamligt för att avslöjas. Trots vitt skilda bakgrunder har gästerna en sak gemensamt, de har alla varit med om något som kom att förändra deras liv för alltid.

Missa inte säsongstarten på måndag 4 november kl. 21.00 i Yle Fem!

 • De gröna i Esbo: "Kyrkträsket borde bli en sjö igen"

  Staden bygger - allt större risk att det svämmer över.

  Esbo stad har skött det akuta översvämningsläget bra, men kunde tänka till när det gäller stadsplanering på låglänta områden. Det tycker politiker i Esbo stadsfullmäktige.

 • Jakobstad väntar på asfaltkartellens dom

  Staden kan få 638 000 euro i skadestånd.

  Jakobstad hoppas ännu få 638 000 euro i skadestånd av Lemminkäinen som ledde asfaltkartellen. Rättegången har pågått i många år och i år väntas Högsta domstolens utslag.

 • Ingen vill ha medelmåttliga antikviteter i dag

  Endast objekt av fin kvalitet, som Björköskåp, är lättsålda.

  Om du har föremål av mycket fin kvalitet, som ett Björköskåp, kan du göra bra affärer. Men andra föremål är svårsålda, säger antikhandlare Christer Petander i Vasa.

 • Två ledande katalanska separatister häktade - stora protester i Barcelona

  Fler protester väntas under tisdagen.

  I Madrid häktades sent på måndag kväll två mäktiga ledare för medborgarorganisationer som förespråkar katalansk självständighet. I Barcelona har det bankats i kastruller och samlats till protestmöten under kvällen och natten. Fler protester är att vänta.