Hoppa till huvudinnehåll

NHL-målvakt misstänks för kidnappning

Semyon Varlamov och Colorado har inlett NHL-säsongen fantastiskt. Bild: AFP / Lehtikuva varlamov

Colorado Avalanche-målvakten Semyon Varlamov har gripits misstänkt för kidnappning och misshandel. Varlamov har själv överlämnat sig till polisen.

Colorados förstamålvakt Semyon Varlamov misstänks enligt Denvers polis för misshandel och kidnappning. Varlamov tränade normalt med laget på onsdagen varefter han överlämnade sig själv frivilligt till polisen.

Enligt Denver Post lär de misstänkta brotten ha skett på tisdagen och handlar om ”andra gradens kidnappning” och ”tredje gradens misshandel”. Kidnappningen beskrivs ytterligare som "att ta en person och förflytta den till en annan plats emot personens egen vilja".

Klubben har inte velat kommentera ärendet med mera än att säga att de är medvetna om anklagelserna.

Läs också