Hoppa till huvudinnehåll

Goda grannar

Solsidan (7)
Solsidan (7) Bild: FLX & Jarowski sten ljunggren som claes

Det flyttar in ett nytt grannpar bredvid Fredde och Mickan. De verkar trevliga till att börja med, men de visar sig vara bra på att vara vänligt negativa som Fredde uttrycker det. Det blir ett problem som måste lösas på något sätt.

Alex och Anna oroar sig för att de blivit vinalkisar över sommaren och beslutar sig för en vit månad. Men hur lång skall den vara? I samma veva är Ove och Anette väldigt på om dopet av Annas och Alex lille bebispojke. Ove tjatar om hur han hjälpte till vid Annas förlossning och att han är lovad att bli gudfar. De har namnförslag till pojken och de vill väldigt gärna passa honom så att Anna och Alex får lite tid för sig själva. De går som vanligt fram som ett par ångvältar och Anna och Alex vet inte hur de ska säga nej till allt.

Solsidan (7)
Säsong 4, avsnitt 3/10
Yle Fem söndag 3.11.2013 kl. 21.00
30 dagar på Arenan efter sändning

Avsnittsmanus: Jesper Harrie
Regi: Hans Ingemansson.