Hoppa till huvudinnehåll

Goda tider för VR

Bild: VR styrvagn

VR Group rapporterar både ökad vinst och omsättning under årets tredje kvartal. Omsättningen var drygt 382 miljoner - det är över tio procent mer än under motsvarande kvartal i fjol. Vinsten ökade med över 120 procent.

VR Groups vinst under det tredje kvartalet blev drygt 42 miljoner - det kan jämföras med drygt 18 miljoner under det tredje kvartalet i fjol.

På logistiksidan är VR Group helt beroende av den inhemska industriproduktionen och därför har mängden gods som VR Group transporterar minskat.

- VR Group har lyckats förbättra kostnadseffektiviteten ordentligt. Reformerna och effektiveringen fortsätter så att konkurrenskraften blir ännu bättre och vi mäktar med nya investeringar, säger verkställande direktör Mikael Aro.

Läs också

Nyligen publicerat - Ekonomi