Hoppa till huvudinnehåll

Polisen vill ha tips om misshandel

Skylt med texten polis.
Arkivbild Skylt med texten polis. Bild: Yle/Nora Engström polishuset i åbo

En katt misshandlades svårt i Björkhagen i Karleby på lördag eftermiddag. Polisen vill få tips av allmänheten.

Den skadade katten hittades i dåligt skick i en trappuppgång i Björkhagen. Enligt den som gjorde anmälan och hittade katten var det blod på väggarna och glaset till dörren var sönder. Det här tyder på att katten hade kastats mot både väggarna och dörren.

Polisen ber allmänheten om tips om gärningsmannen till nummer 071 87 47 744 eller anonymt till tipstelefon på nummer 06-822 5454.

Polisen vill också ha tips om den misshandel i Jakobstad på Kanalesplanaden som inträffade under söndagsnatt. Gärningsmannen var mellan 16-18 år och var klädd i jacka med huva. Flera unga bevittnade misshandeln. Polisen vill ha tips till telefonnummer 071 87 46 160 eller anonymt till tipstelefon 06-822 5454.

Läs också