Hoppa till huvudinnehåll

Hei kaikki suomenkieliset!

Ollaan iloiksemme huomattu että suuri osa meidän katsojakunnasta ovat suomenkielisiä joten morjens teillekin!

Teemme parhaillaan siis kolmatta kautta tätä talkshowta ja nyt tuntuu siltä että olemme päässeet asian ytimeen. Meidän nöyrä toivomus ja päämäärä on antaa teille kanssaihmisille toivoa ja inspiraatiota elämään vieraidemme tarinoiden kautta. Vaikka tämä kausi käsittelee aika hurjia aiheita, m.m. masennusta, kuolemaa, riippuvuutta, väkivaltaa ja uupumusta uskomme että nämä rohkeat ihmiset jotka esiintyvät meidän ohjelmassa voivat kokemuksillaan ja viisaudellaan auttaa kaikkia meitä muita.

Ilta Annen ja Hannah´n kanssa Yle Fem-kanavalla maanantaisin klo.21 ja uusintana lauantaina klo.16. Ohjelmia voi tietenkin myös katsoa Yle Areenasta ihan milloin vaan.

Kiitos kun katsot ja tervetuloa mukaan!

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje