Hoppa till huvudinnehåll

Hei kaikki suomenkieliset!

Ollaan iloiksemme huomattu että suuri osa meidän katsojakunnasta ovat suomenkielisiä joten morjens teillekin!

Teemme parhaillaan siis kolmatta kautta tätä talkshowta ja nyt tuntuu siltä että olemme päässeet asian ytimeen. Meidän nöyrä toivomus ja päämäärä on antaa teille kanssaihmisille toivoa ja inspiraatiota elämään vieraidemme tarinoiden kautta. Vaikka tämä kausi käsittelee aika hurjia aiheita, m.m. masennusta, kuolemaa, riippuvuutta, väkivaltaa ja uupumusta uskomme että nämä rohkeat ihmiset jotka esiintyvät meidän ohjelmassa voivat kokemuksillaan ja viisaudellaan auttaa kaikkia meitä muita.

Ilta Annen ja Hannah´n kanssa Yle Fem-kanavalla maanantaisin klo.21 ja uusintana lauantaina klo.16. Ohjelmia voi tietenkin myös katsoa Yle Areenasta ihan milloin vaan.

Kiitos kun katsot ja tervetuloa mukaan!

  • Urstark första halvlek gav City tre poäng

    Manchester City besegrade Napoli med 2–1.

    Manchester City höll på att slå knock på Serie A-ettan Napoli i första halvlek. Efter 2–0 i halvtid reste sig Napoli till kamp i Champions League-matchen men föll med uddamålet 1–2.

  • Trumps inreseförbud stoppat igen

    Skulle ha trätt i kraft på onsdag morgon.

    En federal domare stoppade på tisdagen stora delar av president Donald Trumps nyaste version av inreseförbud till USA bara några timmar innan det var meningen att det skulle träda i kraft.

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje