Hoppa till huvudinnehåll

Hei kaikki suomenkieliset!

Ollaan iloiksemme huomattu että suuri osa meidän katsojakunnasta ovat suomenkielisiä joten morjens teillekin!

Teemme parhaillaan siis kolmatta kautta tätä talkshowta ja nyt tuntuu siltä että olemme päässeet asian ytimeen. Meidän nöyrä toivomus ja päämäärä on antaa teille kanssaihmisille toivoa ja inspiraatiota elämään vieraidemme tarinoiden kautta. Vaikka tämä kausi käsittelee aika hurjia aiheita, m.m. masennusta, kuolemaa, riippuvuutta, väkivaltaa ja uupumusta uskomme että nämä rohkeat ihmiset jotka esiintyvät meidän ohjelmassa voivat kokemuksillaan ja viisaudellaan auttaa kaikkia meitä muita.

Ilta Annen ja Hannah´n kanssa Yle Fem-kanavalla maanantaisin klo.21 ja uusintana lauantaina klo.16. Ohjelmia voi tietenkin myös katsoa Yle Areenasta ihan milloin vaan.

Kiitos kun katsot ja tervetuloa mukaan!

  • Thomas Lundin: Ingen jul utan julkonserter

    Ger sig ut på turnén "Sent i advent" den 19-23 december.

    I år hade artisten Thomas Lundin tänkt ta ledigt från sin mångåriga tradition att ge julkonserter. Till slut kunde han ändå inte hålla sig, utan snickrade ihop turnén "Sent i advent".

  • Pärmäkoski drar sig ur tävlingarna i Toblach

    Beslut om Tour de Ski fattas i ett senare skede.

    Krista Pärmäkoski kommer inte till start på dagens 10 km i fristil i Toblach meddelar skidförbundet. Pärmäkoski som ligger på sjunde plats i den totala världscupen känner sig inte hundraprocentigt frisk

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje