Hoppa till huvudinnehåll

Pappaledigt

Solsidan (7)
Solsidan (7) Bild: FLX & Jarowski 6277 0104 000

Fredde tar pappaledigt

Mickan tycker att Fredde är alldeles för lite med barnen. Fredde försvarar sig med att han sköter ett stort företag med många anställda men det tycker Mickan är gammalmodiga argument. Hon är ju också upptagen. Hon håller till exempel på att skriva en barnbok. Fredde tvingas ta lite pappaledigt och Mickan jobbar på med sin bok.

Alex funderar över om det är OK att skriva kram när man sms:ar en av mammorna på dagis, eller är det bättre med en smiley? Anna har bestämda åsikter om den saken och Fredde har självklart sina teorier. Det gäller ju också hur män hälsar när de möts, kram, ryggdunk eller handslag? Alex satsar på handslag, men det var inte det bästa valet visar det sig när han möter en gammal klasskompis.

Solsidan (7)
Säsong 4, del 4/10
Yle Fem söndag 10.11.2013 kl. 21.00 (repris tisdag 12.11 kl. 21.00)
30 dagar på Arenan efter sändning

Avsnittsmanus: Jesper Harrie och Niclas Carlsson
Regi: Hans Ingmansson.
I rollerna: Felix Herngren (Alex), Mia Skäringer (Anna), Johan Rheborg (Fredde), Josephine Bornebursch (Mickan), André Wickström (Ludde), Mikael Ahlskog (Jojo Bonnier), Elsa Bucht Wesslén (Ebba), Leonardo Rojas Lundgren (Viktor)