Hoppa till huvudinnehåll

Messi borta i två månader

Bild: AFP / Lehtikuva barcelona

Barcelonas stora stjärna Lionel Messi blir borta från spel i sex till åtta veckor på grund av en skada i låret som han ådrog sig i matchen mot Betis på söndagen. Det bekräftar klubben på sin webbplats.

Lionel Messi var tvungen att avbryta söndagens match mot Betis redan efter 20 minuter på grund av en skada i låret. På måndagen undersöktes skadan och nu skriver klubben på sin webbplats att Messi blir borta från spel i sex till åtta veckor. Det betyder att Messi troligen har spelat färdigt för i år och får sikta på en comeback i januari.

Barcelona skriver på sin webbplats att Messis skada först ska behandlas i Barcelona och sedan kommer han att resa till Buenos Aires för fortsatt behandling.

Messi har haft problem med skador under hela hösten men har trots det gjort åtta mål i ligan och sex i Champions League.

Hoppa över Twitterpostning

Läs också

Nyligen publicerat - Sport