Hoppa till huvudinnehåll

Molly: Jag ska satsa allt på musiken!

Juryn öste beröm över tolvåriga Molly Rosenström.
Juryn öste beröm över tolvåriga Molly Rosenström. Bild: privat rosenström molly,Raseborg

Yle Nyheter träffar en överlycklig och beslutsam Molly Rosenström. Hela ansiktet strålar när hon sitter i sminskstolen på väg till en intervju för Yles Aamu-TV. Hon berättar om sina framtidsdrömmar och det hårda arbete som krävs för att bli artist. Molly Rosenström vann The Voice of Kids-tävlingen på Nelonen.

-Det känns helt otroligt! Jag kan inte finna ord för vad jag känner. Det känns så jättebra!

-Hurudana framtidsplaner har du?

-Vi har börjar jobba med min skiva. Det är en stor utmaning och det ska bli jätteroligt att frå göra en egen skiva. I framtiden ska jag jobba för att bli en artist. Jag ska ha massor av keikkor och jag satsar på musik. Jag tänker satsa allt jag har på musiken. Jag har inga andra planer än att bli artist!

- Har du någon favoritartist eller några förebilder?

- Min största förebild är Beyonce för att hon har en otrolig karisma och för att hon älskar sitt jobb. Hon jobbar dessutom hårt. Också hennes personlighet gör att hon är en bra förebild.

- Hurudant var det att jobba med Krista Siegfrids?

- Det var jätteroligt. Hon har en jättebra energi som gör att det var superlätt att jobba med henne. Det gick jättefint och hon var jätterolig.