Hoppa till huvudinnehåll

Uppbrott och avvikelser i En kväll med Anne och Hannah

I veckans avsnitt träffar vi kapellmästaren Anna- Maria Helsing som i vuxen ålder bestämde sig för att gå ur Jehovas vittnen. Detta betydde samtidigt att hon måste lämna hela sitt gamla liv bakom sig.

I En kväll med Anne och Hannah berättar hon om hur hon kom fram till det avgörande beslutet och hur livet ser ut för henne idag.

Pelle Sandstrak
Pelle Sandstrak Pelle Sandstrak Bild: Sam Stäuber pelle sandstrak

Pelle Sandstrak levde i långa tider i en bil på grund av svåra tvångssyndrom och Tourettes-syndrom. Numera är han "så frisk han själv vill vara" och reser runt världen med en föreläsning som får människor att ifrågasätta tankar om "normalitet" och istället fira sina avvikelser.

Läs också:
Anna-Maria Helsing - vittnet som gick sin egen väg

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje