Hoppa till huvudinnehåll

Ajax fick böter på 25 000 euro

Ajax får böta på grund av fansens beteende. Bild: EPA/Olaf Kraak 2013

Det europeiska fotbollsförbundet (UEFA) har gett Niklas Moisanders Ajax böter på 25 000 euro på grund av fansens beteende i Champions League-matchen mot Celtic.

Ajax-anhängarna hade med sig på läktaren ett lakan, som innehöll en religiös skymf mot motståndaren Celtic. Ajax vann matchen med 1-0.

Amsterdamklubben får ännu vänta på ytterligare sanktioner från en tidigare incident i bortamötet mot Celtic, då klubbens anhängare rev sönder stolar i mötet på Celtic Park.

 • Boris Johnson i Berlin - beredd att kompromissa kring brexitavtal

  Merkel uppgav att EU är beredda att förhandla kring handeln.

  Storbritanniens premiärminister Boris Johnson sade i dag att Storbritanniens nuvarande utträdesavtal med EU är oacceptabelt under en gemensam presskonferens med Tysklands förbundskansler Angela Merkel under Johnsons besök i Berlin.

 • 40 kor på vift i skogen i Laukas - expert: Djur förvildas snabbt ute i skogen

  Ägaren skötte hela gården ensam i ett år.

  I Vehniätrakten i Laukas har en hjord på cirka 40 nötdjur varit på fri fot i skogen sedan våren. På tisdagen ställdes läget på sin spets då djuren, som trängt sig in på gårdar och vägar, började utgöra en fara för folk i området. Just nu håller hjorden till i skogen nära bondgården.

 • Sopkärl vid rastplatsen i Horsbäck efterlyses

  Problemet lyfts fram i ett invånariniativ.

  Raseborgs stad kommer nu vända sig till Trafikledsverket Väylä med en önskan om att det skulle placeras sopkärl på rastplatsen invid riksväg 25 i Horsbäck.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport