Hoppa till huvudinnehåll

Från Sannäs till Las Vegas

Domino de la Rogue baton rogue morgue

- Vi var där för några år sedan och så bad de oss tillbaka. Nog måste vi väl ha gjort bra ifrån oss, konstaterar Domino de la Rogue från hardrockbandet Baton Rogue Morgue. Amerika tog väl emot Borgåbandet och killarna är på väg tillbaka över Atlanten så fort det bara är möjligt.

- Som bäst är vi instängda i studion för att spela in nästa platta, berättar de la Rouge. Allt ska vara klart till julen så det är lite bråttom just nu.


Baton Rogue Morgue har varit verksamma sedan år 2005 och är kända för sina mycket energiska och spektakulära liveshower. Nu håller killarna paus från uppträdandet då den nya skivan ska släppas på marknaden. Bandet söker som bäst ett skivbolag för att kunna distribuera den så effektivt som möjligt.

Den första skivan High end of the Season som gavs ut år 2009 är redan slutsåld. För USA-spelningarna gjordes en specialskiva enbart för den amerikanska marknaden där ett singelspår från kommande plattan finns med.

Bandets webbplats

Läs också