Hoppa till huvudinnehåll

Alltid med ett behov av att kommunicera

Eva Kleman är svenskan som pga arbetet i Frälsningsarmén flyttade till Helsingfors 2008.Tillsammans med sin man är hon idag ledare för Frälsningsarmén i Finland och Estland. Med i bagaget finns glädje, humor, självdistans och en djupt rotad förströstan på Gud. En gång i tiden var siktet inställt på en operakarriär och även om hennes liv innehåller mycket musik också idag har de mer än 30 yrkesverksamma åren i Frälsningsarmén bjudit på ansvar som församlingsledare, predikant, lärare, chefredaktör och kommunikationschef. - Inte så olikt min ungdomsplan egentligen, säger hon själv och ler - alltsammans handlar ju om att få kommunicera och berätta något. Och inget kan väl vara större än att få berätta om den tro och förströstan Gud ger?!

Tro

Nyligen publicerat - Tro