Hoppa till huvudinnehåll

All Saints gör en snabb comeback

All Saints
Åh, så vi älskar All Saints. All Saints Bild: All Saints all saints

De har svurit på att inte återförenas men nu står det klart att All Saints ska spela med Backstreet Boys i vår.

Varenda en som lyssnade på musik eller tittade på MTV i slutet av 90-talet kan texten till Never Ever, vi hävdar att detta är en absolut sanning. Vi hävdar också att många blev hemskt ledsna när All Saints meddelade att de gör slut med varann i början på 2000-talet. Det gick så långt att Melanie Blatt, en av gruppens fyra tjejer, gått ut och sagt att de ALDRIG NÅGONSIN kommer att återförenas.

Men tji fick hon, för nu kommer vi att se Melanie sjugna tillsammans med Shaznay Lewis, Nicole och Natalie Appleton igen, och dom kommer att uppträda som förband till självaste Backstreet Boys. Snacka om snygg comeback.

Hittills har det bara bekräftats fem spelningar i Storbritannien men bandet är ju känt för att inte hålla sina löften så kanske, kanske, KANSKE utvidgar de sin återförening. Borde vi starta en kampanj för att brudarna ska komma hit? Namninslaming eller öppet brev, någon?

Nyligen publicerat - X3M