Hoppa till huvudinnehåll

Farsdag

Solsidan (7)
Solsidan (7) Bild: FLX & Jarowski 6277 0106 000

Anna och Alex dras med det vanliga problemet i familjer med småbarn, när ska de få tid för bara varandra och när ska de ha sex?

De förhör sig lite med Mickan och Fredde hur de löser den saken och får lite tips som leder till att de bestämmer sig för att schemalägga sexet till tisdagskvällar. De planerar och fixar inför sin första sexiga tisdag. Eva och Rune övertalas att ställa upp som barnvakter och de hyr tecknad film till barnen. De gör allt för att det ska bli toppen.

Fredde och Mickan blir varse att deras son Victor inte vet vad en lägenhet är. De blir chockade och Fredde inser att han måste ta tag i detta och vidga sin sons vyer. Hur kommer man in i en vanlig lägenhet så att ungen får se hur en sån ser ut?

Solsidan (7)
Säsong 4, avsnitt 6
Yle Fem söndag 24.11.2013 kl. 21.00
30 dagar på Arenan efter sändning

Manus: Niclas Carlsson
Regi: Tova Magnusson
I rollerna: Felix Herngren (Alex), Mia Skäringer (Anna), Johan Rheborg (Fredde), Josephine Bornebusch (Mickan), André Wickström (Ludde), Leonardo Rojas Lundgren (Victor), Anneli Martini (Eva), Ralph Carlsson (Rune)