Hoppa till huvudinnehåll

Tjuvkika in i Isac Elliots värld

Isac Elliot skapade makalös hysteri i Norge där han spelade en utsåld konsert tidigare i höst. Se trailern och de bästa bilderna från resan.

Radio X3M fick följa med Isac Elliots promotionresa i Norge för att dokumentera hysterin och arbetet bakom kulisserna. På onsdag morgon publicerar vi dokumentären Isac Elliot – Waking Up The World på Arenan där du får se allt från maniska fans till just hur mycket jobb det är att vara en 12-årig popstjärna.

Redan nu kan du värma upp inför Arenapremiären med trailern och de bästa bilderna från resan. Dokumentären kommer att visas på Yle Fem på julafton.

Det går knappt att beskriva den extrema situationen som Isac och hans team gick igenom under den korta Norge-resan. Resan innebar två konserter, fyra dagar, fyra nätter, tiotals intervjuer och tusentals fans. I Isac Elliot – Waking Up The World får du under 35 minuter följa med ruljansen.

Från Radio X3M:s sida fick jag, My Tengström, i egenskap av reporter och fotograf Charlotta Munsterhjelm hänfört följa med karusellen av jobb, långa dagar och den intensiva hängivelsen som fansen visade. Bilderna och trailern ger ett litet smakprov på stämningen i Oslo, medan dokumentären får avslöja resten.

Se också:
>>My Tengströms livevblogg från Isac Elliots Oslo-resa: Vi förföljer Isac Elliot

Nyligen publicerat - X3M