Hoppa till huvudinnehåll

Dimitri Qvintus har snyggaste mustaschen

Första pris: Dimitri Qvintus

Hoppa över Twitterpostning

För Dimitri är mustaschen inte en mustasch utan en livsstil
Här är den segrande Movember-mustaschen. Första pris går till Dimitri Qvintus. Så här motiverar juryn Anne och Hannah sitt val:

För Dimitri är mustaschen inte en mustasch utan en livsstil. Vi gissar att han till och med ingått partnerskap med sin mustasch, så väl har han inkoroporerat den i sin utsökta look! Vi är imponerade, Vi är nästan galna av lycka över denna läppens finaste krona. Dimitri, med din mustasch kommer du att gå långt!

Hoppa över Twitterpostning
Andra pris: Oliver

Hoppa över Twitterpostning

Juryns motivering: Vi tycker att Oliver visar på iniativförmåga och gott hjärta då han, trots att han faktiskt ser ut att vara en hund, ställer upp i denna viktiga tävling.

Hoppa över Twitterpostning
Hedersomnämnande

Hoppa över Twitterpostning

Linus Hoffman får specialomnämnande för kreativt bildtänkande, med en spännande bild på datorn i bakgrunden, OCH dessutom för sympatisk look. Väldigt få män lyckas se pålitliga ut även med mustasch. Linus visar att även det omöjliga är möjligt.

Hoppa över Twitterpostning

Slutligen vill juryn tacka samtliga deltagare:

Överlag var nivån mycket hög! Vi hade svårt att klara av alla fina bilder. En del var dock lite på gränsen till vad som känns okej i dagens samhälle. Hannah blev rädd flera gånger och Anne fick trösta och försäkra Hannah om att hon är i trygghet. Män med mustasch kan ju lätt se ut som om de vanligvits gömmer sig i buskage och spionerar på oskyldiga damer.

Hoppa över Twitterpostning

Läs också: Här är Svenskfinlands snyggaste mustascher.

Läs också

 • Allt fler i Finland väljer tåget – smidigt och miljövänligt

  Tåg är enklare än flyg, säger passagerare till Svenska Yle.

  Tågtrafiken ökar kraftigt i Finland och intresset för tågresor ser inte ut att minska. Enbart i juli gjordes 1,2 miljoner resor, en ökning med 13 procent. Orsakerna är många, men enligt VR påverkar även klimatdiskussionen. Svenska Yle har pratar med nöjda tågresenärer som bekräftar att smidigheten och miljön får dem att välja tåg.

 • Nya demonstrationer i Hongkong- nu kräver hongkongborna allmän rösträtt

  Demonstranterna ber Storbritannien om hjälp

  Tiotusentals hongkongbor trotsade tidigare idag förbudet att demonstrera och gav sig igen ut på gatorna i Hongkong efter några dagars lugn. Demonstranterna samlades först utanför det brittiska konsulatet för att be Storbritannien hjälpa sin forna koloni.

 • Dramapodd: Vem våldtog Liv på skolgården?

  Hela skolan fuckas upp av en våldtäkt efter en fest.

  Efter en blöt fest slocknar Liv och vaknar våldtagen ute på gården. Stämningen i hela skolan trasslas till i jakten på den skyldige och fler hemligheter dyker upp i podden "Det som hände Liv".

Nyligen publicerat - Debatt