Hoppa till huvudinnehåll

Vad hände, Justin Bieber?

Justin Bieber i musikvideon All That Matters
Trånande blick, hängande läpp och solljus genom persienner. Ah, ljuva 90-tal. Justin Bieber i musikvideon All That Matters Bild: Skärmdump från Youtube justin bieber

Justin Bieber ger oss en studie i 90-tal i musikvideon till nya singeln All That Matters.

Vissa utvecklas framåt, vissa bakåt. I Justin Biebers fall är vi inte riktigt säkra på vilket. Vi vill prisa hans nya sound i singeln All That Matters, även om det råkar sig att han komprimerat och återanvänt i princip all r'n'b som gjorts på 90-talet. Men vi gillar nittiotalet i all dess popkulturella form, så det går hem i våra öron.

När det kommer till musikvideon till All That Matters känner vi oss lite kluvna. I det här fallet vet vi inte om 90-talet är rätt väg att gå. Trånande och missförstådda blickar. Ett ansikte som är upplyst genom persienner. Bilder på personer som tonar in i varandra. En halvnaken brud som kråmar sig på diverse objekt. Sittdans på stol och senapsgula CAT-skor. Michael Jackson-juck. Nej, det känns inte helt okej. Men det är nästan så fel att det blir rätt.
Missade du med nöd och näppe 90-talet och förstår inte riktigt referenserna? Kika då på följande utmärkta pärlor: Michael Jacksons In The Closet, TLCs Waterfalls och Coolios Gangster's Paradise.

Källa: Billboard

Nyligen publicerat - X3M