Hoppa till huvudinnehåll

Isac Elliot - Waking Up The World

Nu är den äntligen här, den efterlängtade dokumentären om Isac Elliots galna resa till Norge.

I höst fick Radio X3M följa med Isac Elliot under fem absurda dagar i Norge. Två konserter, tiotals intervjuer och tusentals fans senare står vi mållösa över hysterin den 12-årige grabben orsakar bland jämnåriga brudar.

Se Isac sjunga för ett svårt sjukt superfan på sjukhuset, bli bokstavligen attackerad av fans och bli begravd under en hög tjejer mitt under ett tv-uppträdande.

Den 35 minuter långa dokumentärfilmen har premiär på Arenan idag och visas på Yle Fem på julafton. Filmteamet ger dig en unik inblick i hans liv och visar vad som händer bakom kulisserna och visar en sida av Isac du inte sett tidigare.

Nyligen publicerat - X3M