Hoppa till huvudinnehåll

Bland tontar och LOL: Barn

Dagens rapport behandlar små människor, så kallade barn.

Vad är Bland tontar och LOL?

Bland tontar och LOL är en julkalender för vuxna. Det handlar om agenttomtarna Joppe och Malou som sänts till människovärlden för att bedriva en intensiv forskning på sitt favoritobjekt: människan. Från och med den 1 december sänder de dagligen rapporter mot norr. 24 rapporter från mänskligheten är ett stycke blixtrande tillägg till all tidigare forskning och ett måste för varje aspirerande människokännare.

Joppe och Malou berättar om hur en på korrekt vis ska delge information om sitt barn till de socialmediala myndigheterna samt om vilken dokumentation som är viktig för framtiden och varför. De visar också upp en särskilt högkvalitativ föräldratyp.

Bland tontar och LOL hittar du också på Facebook.