Hoppa till huvudinnehåll

Bland tontar och LOL: Fokus

Dagens rapport behandlar människors imponerande självkontroll och fokusförmåga.

Vad är Bland tontar och LOL?

Bland tontar och LOL är en julkalender för vuxna. Det handlar om agenttomtarna Joppe och Malou som sänts till människovärlden för att bedriva en intensiv forskning på sitt favoritobjekt: människan. Från och med den 1 december sänder de dagligen rapporter mot norr. 24 rapporter från mänskligheten är ett stycke blixtrande tillägg till all tidigare forskning och ett måste för varje aspirerande människokännare.

Joppe och Malou försöker på olika sätt ta kontakt, väcka uppmärksamhet och rubba människans koncentration – men hen låter sig inte påverkas av några som helst yttre omständigheter.
Bland tontar och LOL hittar du också på Facebook.