Hoppa till huvudinnehåll

Bland tontar och LOL: Identitet

Dagens rapport behandlar identiteter.

Vad är Bland tontar och LOL?

Bland tontar och LOL är en julkalender för vuxna. Det handlar om agenttomtarna Joppe och Malou som sänts till människovärlden för att bedriva en intensiv forskning på sitt favoritobjekt: människan. Från och med den 1 december sänder de dagligen rapporter mot norr. 24 rapporter från mänskligheten är ett stycke blixtrande tillägg till all tidigare forskning och ett måste för varje aspirerande människokännare.

Människor delar in sig själva och andra i olika kategorier baserat på sina egenskaper. Joppe och Malou lär ut hur en presenterar sina etiketter och diagnoser för att hålla koll på vem en är, och vilka som är likasinnade och därmed lämpliga att umgås med.

Bland tontar och LOL hittar du också på Facebook.