Hoppa till huvudinnehåll

David Carlsson förstärker Jaro

David Carlsson
David Carlsson förstärker Jaro. David Carlsson Bild: YLE/Tomi Vuorinen david carlsson

Den svenska anfallaren David Carlsson med ett förflutet i IFK Mariehamn och HJK förstärker Jaro. Carlsson och Jaro har tecknat ett ettårskontrakt.

I IFK Mariehamns tröja gjorde Carlsson 24 mål på 77 ligamatcher under säsongerna 2005-2008. Förra säsongen representerade Carlsson GBK i division två där han gjorde 12 mål på 21 matcher.

- Jaro har alltid varit en av de intressantaste föreningarna i ligan på grund av geografin, tvåspråkigheten och spelsättet. Jag tror att jag kommer att kunna anpassa mig fint här. Tränaren Alexei Eremenko kan det här med anfallsspel och jag tror att jag kan lära mig en hel del av honom. Jag har gjort ett antal mål mot Jaro så det är ganska naturligt att byta sida nu, säger Carlsson på Jaros webbsida.

Kontraktet gäller för säsongen 2014 och innehåller en option för säsongen 2015.

Mattias Forsblom

Läs också

Nyligen publicerat - Sport