Hoppa till huvudinnehåll

Gå i kyrkan med Cheek

Hey yo girl, ska vi gå i kyrkan? Bild: X3M/Catariina Salo ruisrock 2013

Missade du biljettförsäljningen till Cheeks stadionspelningar? Nu har du din chans att gå i kyrkan med rapparen.

Den 28 december firas Menlösa barns dag med en konsert i Johanneskyrkan i Helsingfors. Vinsten från biljettförsäljningen går till att barn- och ungdomsarbete, i år till att främja psykisk hälsa. Så nu har du chansen att både se en trevlig konsert och hjälpa andra.

Det främsta dragplåstret i årets konsert är vår i särklass största finska rappare Cheek. De andra som uppträder blir mest bifigurer jämfört med honom, men vi kan ju nämna några av dem ändå: Samuli Edelmann, Anna Puu, Irina Björklund, och Peter Franzen.

Mera info om konserten hittar du här.

Läs också: Cheek näst mest googlad i år.

Nyligen publicerat - X3M